Compliance Talent groeit!

Tom is Client Solution Associate bij Flexport. Benieuwd wat deze uitdagende baan inhoudt?

Compliance Talent groeit!

Compliance Talent groeit!

Graag stellen we onze nieuwe Associate aan jullie voor; Annefleur van der Goes. Sinds 3 januari is zij bij ons werkzaam. Ze zal zich voornamelijk gaan richten op het verbinden van talenten aan Compliance Talent.

Een groot deel van haar studententijd heeft ze doorgebracht in Utrecht. Hier heeft Annefleur de Bachelor Algemene Sociale Wetenschappen gevolgd. In 2021 is ze naar Amsterdam verhuisd om daar de Master Business Administration te doen. Nadat ze deze heeft afgerond is Annefleur een paar maanden gaan surfen in Costa Rica en Marokko.

Het lijkt Annefleur fantastisch om een mee te kunnen te bouwen aan de groei van Compliance Talent. Daarnaast zou ze het heel mooi vinden om te zien dat we studenten enthousiast kunnen maken over de compliance sector.

Ten eerste hoopt ze ervaring op te doen binnen recruitment. Daarnaast vind Annefleur het interessant om meer kennis op te doen over de Compliance sector aangezien dit een steeds belangrijkere rol gaat spelen in onze maatschappij. Zowel over de functie als over het bedrijf s ze heel enthousiast. Wat haar zo aanspreekt is dat iedereen ontzettend ambitieus en ondernemend is, maar dat er geen formele sfeer hangt.