FAQ Algemeen

Algemene vragen over hoe Compliance Talent te werk gaat
Wat doet Compliance Talent?

In de compliance sector leer je de financiële wereld te doorgronden. Het is de basis voor een succesvolle carrière in het bedrijfsleven. We leiden ambitieuze starters op tot kritische denkers die excelleren op hoog niveau. Na het volgen van het trainingstraject matchen we op basis van talent, intrinsieke motivatie en cultural fit. Een structurele oplossing voor bedrijven die willen bouwen en vertrouwen op talenten.

Registreren, hoe werkt dat?

Registreren kan simpelweg door op de knop: Direct inschrijven te klikken. We bellen je snel nadat we jouw registratie hebben ontvangen. Houd je telefoon dus goed in de gaten.

Waar kan ik jullie lijst met vacatures vinden?

Compliance Talent is een uitzendbureau zonder een site vol vacatures. Wij gaan een goed gesprek aan met jou. Hierin vertel jij ons waar jij het meest uit jezelf kan halen. Vervolgens kijken we samen welke opdrachtgever het beste bij jou zou kunnen passen.

Het inloggen in het het E-uur portaal werkt niet, wat nu?

Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons bekend is. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ om een ​​nieuw wachtwoord aan te vragen. Als dit niet werkt, bel ons of stuur een e-mail naar backoffice@compliancetalent.nl.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens na inschrijving?

Jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Compliance Talent B.V. en andere aangesloten bedrijven. Het stelt ons in staat om jou op de hoogte te houden van interessante diensten (zoals het vinden van een flexibele of fulltime baan). Wanneer derden worden ingeschakeld voor de realisatie hiervan, worden jouw gegevens ook aan deze partijen verstrekt.

Hoe kan ik mij uitschrijven bij Compliance Talent?

Stuur een e-mail naar backoffice@compliancetalent.nl en de medewerkers daar zullen jouw uitschrijving verwerken. Je ontvangt hier vervolgens een bevestiging van.

Heb je nog meer vragen of staat uw vraag er niet bij? Kijk bij de overige categorieën, of neem contact met ons op.

Alles voor talenten