Over Compliance Talent

Een carrière in de financiële sector begint bij compliance.

Compliance is niet sexy. Daar maken wij verandering in. Omdat we geloven dat innovaties in het bedrijfsleven starten bij compliance. Met talenten die kritisch en vooruitstrevend zijn.

Compliance is hot
In de compliance sector leer je de financiële wereld te doorgronden. Je doet waardevolle kennis op over bedrijfsstructuren, geldstromen en marktwerking. Het is de basis voor een succesvolle carrière in het bedrijfsleven.

Wat we doen
Daarom leiden we kandidaten intern op tot talenten die excelleren op hoog niveau. Na het volgen van het trainingstraject worden zij gematcht op talent, intrinsieke motivatie en cultural fit. Zo ontstaan duurzame matches en groeit talent door.

Onderdeel van
Compliance Talent is een label van Talent Sourcing Partner en komt voort uit de behoefte naar specifiek getraind talent in de compliance sector. Samen met Studentflex en High Potential Academy werken we voor gevestigde namen en start-ups.

Ons Team

Maak kennis met Compliance Talent

Ben je benieuwd naar ons? Start hier je eerste kennismaking. Kom daarna vooral een keer koffie drinken. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of digitaal.

Plan een kop koffie in

Ik wil onderdeel worden van Compliance Talent

Check onze vacatures

Ben je na het lezen van een vacature enthousiast? Vergeet je CV en sollicitatiebrief. Bel ons. Dan vertellen we je meer over ons en de functie.

Certificering

Compliance Talent is SNA- gecertificeerd.

Compliance Talent support JINC (Jongeren INCorporated)

Ieder kind heeft talent. Meer dan 600.000 Nederlandse kinderen groeien op in een omgeving met werkloosheid. Wij ondersteunen JINC met financiële support en rolmodellen. We stellen onze medewerkers beschikbaar als trainer en coach. Zo maken we samen een verschil voor deze kinderen.