Adyen

Het platform dat wereldwijde betalingen sneller en makkelijker maakt

Adyen

Adyen helpt bedrijven wereldwijd om zaken te doen in lokale valuta

Adyen en Compliance Talent werken sinds 2021 met elkaar samen. Compliance Talent helpt Adyen met het talent op diverse afdelingen met het thema Compliance. Talent dat past binnen hun bedrijfscultuur, de Adyen Formula, maar dat vooral ondernemend is met een ambitie om te werken in de Fintech wereld.

Over Adyen

De naam Adyen komt je waarschijnlijk bekend voor van je bankafschriften. Het Nederlandse bedrijf voert betalingen uit voor bedrijven zoals: Coolblue, Bijenkorf, Spotify, Netflix, Uber, AirBNB en Facebook.

Adyen, opgericht en gevestigd in Amsterdam, heeft een online technologie ontwikkeld waarmee bedrijven alle betalingen op één manier kunnen afhandelen. Ondanks dat er overal ter wereld producten gekocht kunnen worden, worden deze overal ter wereld op een andere manier betaald: iDeal, Creditcards, Apple Pay, etc. Adyen zorgt ervoor dat de verkopende partij het geld snel heeft, in plaats van dat zij veel werk moeten verrichten voordat zij het in euro’s via iDeal betaalde bedrag in dollars op hun rekening kunnen ontvangen.